Skön som en blomma, stark som ett berg

Om oss

"Skön som en blomma, stark som ett berg" är vårt valspråk och motto när vi tillverkar. Blomberg Compagniet är ett familjeföretag som grundades 6 juni 2020 och har sitt säte i Åsljunga. Vi har som mål att göra det bästa vi kan för miljön och våran framtid genom att aktivt kämpa för att kunna erbjuda vackra och hållbara produkter som är gjorda av i första hand svenska material. Vi strävar efter att använda oss av material från Sverige och miljövänliga alternativ när det är möjligt. Allt vi säljer i vår nätbutik är givetvis tillverkat av oss här på Blomberg Compagniet. 

Vårt snickeri

  

Kvalitet 

Är av högsta prioritet här på Blomberg Compagniet. Med mål att leverera kvalitativa produkter som kan användas i flera generationer minskar vi miljöpåverkan. När vi väljer material och ingredienser så går vi efter de mest kvalitativa vi kan få tag på här i riket. Vi lägger mycket tid och vikt på att studera och forska fram de bästa metoderna för bästa resultat.

Miljön 

Genom att köpa svensktillverkat så bidrar du både till ett starkare Sverige och mindre miljöpåverkan på grund av färre och kortare transporter. Vår insats som även blir er insats när ni köper av oss är att vi använder hållbara material, naturliga ingredienser och väljer även att använda oss av miljövänliga emballage. Hållbarare produkter för minskad konsumtion vilket i sin tur bidrar till en ljusare framtid. För varje order vi lägger på emballage så planteras ett trä.